BAGA Slamavskiljare

 

Vi jobbar med BAGA, marknadens effektivaste slamavskiljare.

Lågbyggd – Det nya lågbyggda utförandet innebär att du kan få en trygg BAGA-lösning; oavsett om tomtens grundvattennivå är hög eller det finns berg nära markytan.

Integrerad pumpbrunn – Slamavskiljare har integrerad pumpbrunn. Att slippa installera en extra brunn är fördelaktigt på flera sätt: dels sänks kostnaderna för grävarbete, dels underlättas arbetet med installationen och dels innebär det mindre åverkan på tomten. Dessutom ger en integrerad lösning minimerad risk för kostsamma problem under jord.

Överlägsen funktion – Slamavskiljarens förmåga att förhindra slamflykt avgör hur bra och hur länge den efterföljande reningen kommer att fungera. BAGAs slamavskiljare arbetar efter en unik princip där den slamavskiljande funktionen uppnås av att vattnet med inkommande slam leds ner i avskiljaren för att sedan ledas uppåt över en mycket stor yta. Gravitationen och den låga vattenhastigheten gör att slammet inte följer med när vattnet stiger uppåt.

äst i test – BAGAs slamavskiljare är testade av Sveriges Tekniska Forskningsinstitut och har visat unika resultat. En provningsserie på fem separata test visade att slamflykten i princip är obefintlig och knappt mätbar. Ingen annan slamavskiljare är ens i närheten när det kommer till funktion.

BAGA slamavskiljare finns i storlekar från 2,2 m³ slamvolym upp till 9m³.

Broschyr - Slamavskiljare

BAGAs BDT-lösning vänder sig till dig som har ett fungerande toalettavlopp (torrklosett eller sluten tank) men behöver en avloppslösning för att ta hand om Bad, Disk och Tvättvatten.

Broschyr - BAGA BDT

 

Kontakta oss Idag för gratis rådgivning / offert! 

Ring: 072- 019 19 72 eller använd formuläret nedan!